شرکت زرین زعفران مشرق زمین

(سهامی خاص)

شرکت زرین زعفران مشرق زمین

شرکت زرین زعفران مشرق زمین در سال 1395 هجری شمسی و با هدف عرضه مستقیم زعفران اصیل تولیدکنندگان ایرانی به بازار های جهانی تاسیس شده است.

سهامداران اصلی این شرکت، تولید کنندگان زعفران و دست اندرکاران فرآوری آن در نظر گرفته شده اند، تا از این طریق مشتریان از اصالت و کیفیت محصول اطمینان خاطر داشته باشند.

چشم انداز شرکت :

ما می خواهیم برند واقعی زعفران ایرانی را در دنیا عرضه کرده و با ارائه  زعفران با کیفیت و اصیل رضایت مشتریان جهانی را جلب کنیم.

اهداف شرکت

صادرات زعفران و دیگر محصولات هدف شرکت به بازار های جهانی منطبق با استاندارد های بین المللی

مشارکت تولیدکنندگان در تمامی عرصه های تولید ، فرآوری و صادرات به جهت اطمینان از کیفیت و اصالت محصول

حفظ محیط زیست در فرایند تولید ( کاشت، داشت و برداشت) زعفران و دیگر محصولات هدف شرکت

تضمین کیفیت و اصالت زعفران ایرانی

شرکت زرین زعفران مشرق زمین با بهره مندی از به روزترین تجهیزات آزمایشگاهی و برخورداری از کادر کنترل کیفیت خبره و کارآزموده، روند تولید محصول را در مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری کاملا تحت کنترل و نظارت قرار داده و در جهت حفظ حقوق مشتریان در سراسر جهان این اطمینان را به آنان می دهد که زعفران تولیدی، چه به صورت فله ای و چه بسته بندی شده، علاوه بر دارا بودن بالاترین کیفیت و اصالت، با قیمتی کاملا رقابتی و مناسب عرضه خواهد شد و دارای علامت استاندارد و گواهینامه های کیفیت بین المللی (Quality certificates)  برای عرضه و فروش در سطح جهان می باشد.

شرکت زرین زعفران مشرق زمین با تاسیس آزمایشگاه مجهز و مدرن خود و با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات به روز در دو بخش میکروبیولوژی و فیزیک – شیمی تمامی فاکتورهای تاثیر گذار در کیفیت زعفران از جمله تست رنگ افزوده، رطوبت، کیفیت و قدرت رنگ و عطر محصول و … را تحت استانداردها و قوانین ملی ایران و جهان اندازه گیری می کند.

تاریخچه کاشت زعفران

سابقه کاشت زعفران در ایران به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد.از آنجا که این گیاه درخاک کویر به عمل می‌آید به طلای سرخ و یا طلای کویر شهرت یافته‌ است.زعفران ایرانی در سطح جهان به خاطر کیفیت بی نظیر،طعم و عطر دل پذیر و قدرت رنگی بدون رقیب خود شهرت دارد. ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانی‌ها، رومی‌ها، چینی­ها و اقوام سامی از جمله عرب‌ها معرفی کردند و شیوه زراعت آن را در سده‌های اول تا چهارم هجری به امت‌های اسلامی اطراف مدیترانه آموختند.

قطب تولید زعفران جهان

از حدود 75 هزار هکتار مزارع زعفران ایران، سالانه حدود 300 تن زعفران که  ۹۰ تا ۹۳ درصد از مجموع تولید جهانی زعفران را تشکیل می دهد، تولید می شود. 100 – 120 تن از این مقدار از مزارع زعفران منطقه بزرگ تربت حیدریه که شامل شهرستانهای تربت حیدریه، زاوه، رشتخوار و مه ولات که واقع در جنوب استان خراسان رضوی است، تولید می شود.

زعفران:

زعفران نام اطلاق شده به کلاله سه شاخه و خشک این گیاه همراه با بخشی از خامه و یا بدون خامه است که از گیاه کروکوس ساتیووس (Crocus sativus) حاصل می شود و به طلای سرخ شهرت پیدا کرده است.

زعفران گرانبهاترین ادویه جهان محسوب می شود و با توجه به ویژگی های منحصر بفرد این گیاه ارزشمند در درجه اول بعنوان ماده رنگ دهنده و ادویه خاص و در مرحله بعد در رنگسازی و تولید مواد معطر مورد استفاده قرار می گیرد. زعفران یکی از با ارزش ترین گیاهان ایران است که توجه جهانیان را به خود جلب نموده است و  قرن هاست به سبب ویژگیهای آرام بخشی و دارویی ، در درمان و معالجه امراض مختلف بکار می رود.

گیاهشناسی زعفران

زعفران گیاهی است از تیره زنبقیان و از جنس کروکوس (Crocus).  گیاهی است چندساله، علفی و بدون ساقه که دارای پیاز غده ای و کروی شکل به  قطر 5-3 سانتیمتر است. این گیاه در اوائل پاییز گل می دهد و تکثیر گیاه از طریق پیاز صورت می گیرد. زعفران گونه های متعددی دارد و از نظر تجاری تنها به کلاله یا کلاله همراه با بخش هایی از خامه  پس از خشک شدن زعفران اطلاق می شود. دوره گل دادن یک مزرعه 20 – 15 روز است.

پوشش گل از سه کاسبرگ و سه گلبرگ همرنگ بنفش رنگ تشکیل شده است. مادگی در مرکز گل قرار دارد و دارای یک تخمدان غده‌ای است. خامه میله باریک، بلند و زرد کم رنگ است که از روی تخمدان گل بیرون می آید و در انتها به سه کلاله شفاف قرمز رنگ ختم می شود. طول هر رشته کلاله حدود 3- 2.5 سانتیمتر است.

زعفران اکسیر سلامتی

طبق پژوهش های انجام شده توسط پزشکان و پژوهشگران، زعفران اصیل و با کیفیت دارای خواص پزشکی و درمانی فراوانی است که برخی از این خواص عبارتند از:

  • زعفران از نظر طب قدیم ایران دارای طبع گرم است‌ ومهمترین خاصیت این گیاه که از گذشته مرسوم می باشد،درمان افسردگی است‌.
  • ایجاد کننده حس شادی، شعف و خوشحالی است.
  • حاوی ویتامین‌ های B1 ، B2 ، B6 ، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مورد‌نیاز بدن است.
  • نه تنها عوارض رنگ‌ دهنده‌های مصنوعی همچون حساسیت‌ زایی را ندارد، بلکه این گیاه شفابخش مانع گسترش سرطان سینه می شود.
  • به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب (کاردیوتونیک) و پیشگیری ‌کننده از بیماری‌های قلبی و سرطان مطرح است.
  • مسکن درد و تحریک کننده اعصاب بوده و ایجاد سرخوشی می کند.
  • با تأثیر بر خون سازی، به بهبود گردش خون کمک می‌کند و باعث کاهش خونریزی‌ های بعد از زایمان می شود.
  • تقویت قوای جنسی، پاکسازی کبد، رفع سرفه، پاکسازی کلیه و مثانه ، تقویت حافظه و یادگیری از دیگر خواص اثبات شده آن است.
  • کاهش فشار و چربی خون، درمان برونشیت، رفع نفخ معده، درمان آسم و کاهش درد دندان، آرام بخشی و خواب آوری،روشن‌ کنندگی پوست صورت و اثرات ضد‌تشنجی